2022.04.20

Vár a Hernád!

277560379_4650278838414928_6958394559932822618_n.jpg„Vár a Hernád!” néven szervezett szezonnyitó kedvcsináló eseményt a Hernádkércsi Kajak-Kenu Club a Hernád folyó mellett található Hernádkércsi Füzesben Március 19-én. A rendezvényre ellátogató gyerekeket több aktív szabadtéri program is várta, ebbe segített egyesületünk standolásával.
Bemutattuk a Hernád folyó víz alatti élővilágát és tanösvényünk természeti értékeit. Egyesületünk állatmentő állomásán nevelődött szelíd vörös róka is elkísért bennünket az érdeklődő gyerekek nagy örömére. A bátrabbak 20 méter magasból, emelőkosaras autó segítségével tekinthették meg a Hernád völgy eme kis szegletét a Sólyombérc Bt jóvoltából.
Varga Péter, a helyi sport­egyesület elnöke kifejtette:
– Ennek az eseménynek az volt a célja, hogy a klubbal megszólítsuk azokat a gyerekeket, akiket szeretnénk, hogy részt vegyenek az evezős sportban, kihasználva a Hernád adta lehetőségeket. Csatlakozzanak hozzánk, és ezáltal részt vehetnek egy szervezett körülmények között történő edzésprogramban.

A mappában található képek előnézete Vár a Hernád!