Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.07.17

Zenés mulatságok a helyi kultúrteremben 2007.

A hosszú téli esték már nagymamáink idejében is a legjobb alkalmat szolgáltatták egy kis zenés mulatozáshoz! Egyesületünk megtartva ezen remek szokást decemberben két alkalommal szervezett bált.

zenesmulatsag_2_idos.jpgElőször a fiatalabb korosztály koptatta rég porosodó tánccipőjét. A kezdeti bátortalanságot hamar felváltotta az önfeledt mulatozás. Dobbantak a cipők, pörögtek a szoknyák, s visszhangzott a terem a jófajta mulatószenétől. Éjfélkor karaoke show „borzolta” a kedélyeket. Ki-ki elénekelhette kedvenc dalát, mely produkciót a közönség minden esetben hangos ovációval jutalmazta. A legjobbak pedig szerény ajándékban részesültek. A fiatalok egészen hajnalhasadtáig ropták a táncot a már sokat látott kultúrterem falai között.

Pár hét elteltével az idősebb generációkat csalogattuk egy kis kikapcsolódásra! A helyiek mellett a közeli jó barátok is megtiszteltek minket jelenlétükkel. Az estét a helyi Tátorján Együttes rövid, zenés műsora nyitotta! A továbbiakban Bodolai Szabolcs szolgáltatta a zenét, aki már többször bizonyította remek hangulatteremtő képességeit. Éjfélkor a szerencséjüket is kipróbálhatták a jelenlévők, tombolahúzás keretében. Ezután a kis pihenő után fiatalokat megszégyenítő energiával kifulladásig ropták a táncot.