2019.07.13

VII. Tanösvény túra és Egyesületi nap 2014

Hetedik alkalommal került megrendezésre 2014. július 19-én nyári tanösvény túrával egybekötött Egyesületi nap. A 17 km-es távnak 25 fő vágott neki. Reggeli indulás az Alsódobszai Református templomban kezdődött, majd a többi 6 helyszínen ismerkedhetett meg mindenki a környék nevezetességeivel, természeti képződményeivel, növény és állatvilágával. Rekordidő volta az idei, ugyanis már 14.00 ra mindenki megérkezett a Gőce lakhoz, ahol babgulyás és mozgó büfé várta az ide érkezőket. A Délután folyamán mindenki kipróbálhatta az íjászatot, illetve megtekinthették a Spry Dance Club és a Renraku Ryu Karate Szakosztály tagjainak bemutatóját. Az estét a Tátorján Rockegyüttes zárta 2 órás koncertjével, az esti szórakozásnak pedig a hajnali napfelkelte vetett véget. Az egész nap folyamán mintegy 100 ember fordult meg rendezvényünkön. Köszönjük a fellépőknek önzetlen segítségüket, Bűdi Károly polgármester úrnak a helyszín biztosítását, Nagy Bélának és tagtársainknak a színpad építését, és a rendezvény létrejöttében nyújtott szerepét.