2019.06.11

Egyesületi bál 2016

Telt házasra sikeredett 49 fő részvételével idei egyesületi bálunk. Először sikerült megszervezni, hogy teljes zenekar (élő dob kísérettel) zenélhetett kiváló minőségben az este folyamán, amit köszönünk a Rumba Roll Zenekarnak, akik önköltségi áron felajánlották szolgáltatásukat. Szintén köszönjük Pál Bajnay büféjének, aki 200 km - ről hozta le szintén nagyon kedvezményesen a vacsorát, ami hidegtálból, illetve tarhonyás sertéspörköltből állt, desszertnek különféle süteményekkel 4.jpgtarkítva. A helyszín az alsódobszai kultúrterem volt, melyet Bűdi Károly polgármester Úr és az önkormányzat biztosított, ezúton is köszönjük a segítséget! Már az elején feldobta a hangulatot sztárvendégünk, Nachladal István rockénekes, aki akusztikus (unplugged) kísérettel adott elő külföldi és magyar rock slágereket, akit falubeli és egyesületi tagjaink kísértek hangszerekkel, vokállal. Az éjféli tombolahúzáson mindenféle nyeremény nyerhető volt, jégkaparótól a házi kacsáig. A fiatalabb korosztály egész hajnal 04.00 ig kitartott. Köszönjük mindenki segítségét, aki hozzájárult rendezvényünk létrejöttéhez, legfőképp azoknak, akik eljöttek!

A mappában található képek előnézete Egyesületi bál 2016