Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.06.11

Egyesületi nap 2016

Július 16-án, kilencedik alkalommal rendeztük meg egyesületi napunkat, és tanösvény túránkat, melynek a túra része sajnos a rendkívüli időjárás miatt elmaradt. A szokásos reggeli időpontban 15-en jelentek meg akik várták a túrát, amit fokozott csúszásveszély miatt biztonsági okokból nem indítottunk el. 1-2 órás tanácskozás után úgy döntöttünk megtartjuk rendezvényünket, bármilyen idő is legyen, mivel a vaddisznó meg lett lőve, elő volt készítve főzésre. Úgyhogy szakadó esőben nekiláttunk a főzéshez, és a nap végére kiváló hangulat emelkedett tetőfokára. A nap folyamán mintegy 60 fő jelent meg.
A gyermekek se unatkoztak, ugyanis foglalkoztatók, természetismereti kirakók várták őket az ifjúsági klubban, egyesületünk, és a Magyar Madártani Egyesület Zempléni Helyi Csoportja jóvoltából.

1.jpgDélután a Szerencsi Shotokan VSE karatebemutatója nyűgözte le a közönséget. Köszönjük Csaba Varga sen sei, és csapata önzetlen segítségét, akiket nem rettentet vissza az eső, de még a vizes sár sem. Utána Adrienn Jordán nagyszerű könnyűzenei műsora következett, majd a Tátorján Rockegyüttes lenyűgöző produkciója. Az estét Golenya Dávid zenei műsora zárta, melyre mindenki táncra perdült.
Köszönjük Bűdi Károly polgármester úr, és Alsódobsza Önkormányzatának támogatását a helyszín biztosításáért. Kiss Ferenc (Kemely és vidéke VT) tagtársunknak kifejezetten köszönjük az ismételt vaddisznó felajánlást, melyből mindenki jóllakott. Köszönjük Bűdi Sándor korlátlan védőital ellátását (Alsódobszai barackpálinka) és a Katona és Társa Bt (dobszai kisbolt) kenyérfelajánlását! Köszönjük a Mogyoróskai Csonkás tanya sárgabarack ellátmányát! Az egész napos profi hangosítás felajánlását szintén köszönjük Ferenc Szabados, és Péter Szabadosnak! Bár a túra és terepfutás elmaradt, ezt a részét igyekszünk bepótolni mihamarabb! Ezúton is köszönjük minden aktív tagtárs, falubeli segítségét a szervezésben, támogatóinknak, és fellépőinknek!

 

A mappában található képek előnézete Egyesületi nap 2016