Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.08.21

X. Nyári túra és családi nap 2017

Egyesületünk legn6.jpgagyobb éves programján a "Nyári túra és családi nap" elnevezésű rendezvényünkön ismét szép számmal gyűltek össze a környék természet és közösség szerető tagjai. A túrázni vágyók a Hernád menti Tátorján tanösvény egy 7 km-es szakaszán ismerkedhettek meg a környék élővilágával, természeti szépségével.
Ezt követően az alsódobszai sportpályán folytatódtak a legkülönfélébb családi programok. A Marcell Loubens Barlangkutató
Egyesület tagjainak jóvoltából megismerkedhettünk a különféle kötél és csomótechnikákkal, majd a bátrabbak a levegőbe is emelkedhettek egy kötélpálya segítségével. A gyerekek számára oly kedves tűzoltók, óriási habpartit varázsoltak, ezzel is tovább fokozva népszerűségüket a fiatalok körében. Tücsökszabi Móka a legkisebb korosztályt szórakoztatta nagy sikerrel.
Szerencs Vse Shotokan Karate lendületes karate bemutatója még a sokat látott férfiakat is ámulatba ejtette. Az erő és dinamika mellett tagjai hihetetlen sportszerűségről és fegyelmezettségről tettek tanúbizonyságot. Jordán Adrienn énekesnő a musical és könnyűzene világába kalauzolta el az erre fogékony nézőközönséget, akik ezáltal egy remek zenei utazásban vehette részt. A zene után pedig a tánc kapott hangsúlyos szerepet a Spry Dance Club jóvoltából, akik ismét bebizonyították, hogy korosztályukban a legjobbak közé tartoznak.

A délután másik felében a színpadon egymást követték a zenekarok. Megismerkedhettünk és együtt bulizhattunk a 40 X,
Tátorján Rock Együttes, NB Band, és a Blues Sky Band nevű formációkkal.

A nap folyamán büfé, kürtöskalács, ugráló vár, vattacukor, arcfestés, íjászat, kötélpálya, és a Csonkás tanya biotermékei színesítették rendezvényünket!


Ízelítőül néhány kép a képgalériában, további fotók facebook oldalunkon.

 

A mappában található képek előnézete X. Nyári túra és családi nap 2017