Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.01.11

Egy kis novemberi csinnadratta!

Idén sem maradhatott el hagyományos egyesületi bálunk! November 30-án, mintegy 40 fős táncolni, mulatni vágyó fiatal vette birtokba az alsódobszai kultúrtermet-egyesületi programjaink egyik fő bázisát- , hogy a hosszú téli estén hódoljon zene, és tánc szeretettének.
5..jpgAz estet Bereczky Attila Szilveszter, Bereczky Ágnes, Harangozó Edit és Kovács Georgina zenés produkciója nyitotta meg, amit egyesületi programjainkat bemutató kis videó összeállítás követett. A jó hangulatról Rosenthal Péter gondoskodott, míg a vacsorát a Békásmegyeri Árucsarnokban lévő Pali Falodája biztosította a jelenlévőknek. A felhőtlen mulatozást éjfélkor tombolahúzás szakította félbe, sos-sok értékes nyereménnyel gazdagítva a jelenlévőket. Ezután már csak a felkelő nap sugarai szabtak határt a felhőtlen mulatásnak, melyek megjelenésével a kultúrterem is visszanyerte csendes, méltó komorságát!
Ezúton is köszönjük a község önkormányzatának, hogy a helységet rendelkezésünkre bocsájtotta, illetve Bajnay Pálnak a vacsora méltányos biztosítását!

 

A mappában található képek előnézete Novemberi egyesületi bál 2019.