2020.02.25

Kocsonyafesztivál 2020.

Idsc_0242.jpgsmét meghívást kaptunk a Zöld Kapcsolat Egyesülettől az idei Kocsonyafesztiválra, ahol a Zöld Sátorban találkozhattak velünk az érdeklődők 2020.02.14-16. között. A rendezvényen 50 szervezettel, közösen vettünk részt, és standolás formában mutathattuk be egyesületünk tevékenységét, illetve a Hernád-folyó halait. Mobil akváriumainkban néhány jellemző halfaj (törpeharcsa, európai harcsa, ezüst kárász, pisztráng) került bemutatásra, a horgászok és a vízi világ iránt rajongók nagy örömére. Ezenkívül a jelenlévők megismerkedhettek az egyes rákfajokkal, a kagylóval, és további Hernádhoz köthető élőlényekkel. A kíváncsiabbak ismeretterjesztő szóróanyagunkból válogathattak kedvükre, valamint tablóinkról ismerkedhettek a Tátorján tanösvénnyel. A legkisebbeknek kirakókkal, és különféle ügyességi játékokkal készültünk, míg a felnőttek totó segítségével kaphattak képet tudásukról, a Hernád és a Tátorján tanösvénnyel kapcsolatban.

Ezúton is köszönjük a meghívást, a jelenlévő aktivistáinknak pedig a fáradtságos munkát!

Ízelítőül néhány kép a képgalériában, további fotók facebook oldalunkon.

A mappában található képek előnézete Kocsonyafesztivál 2020.